HR

Aktualnosti

Objavljeno: 23.08.2016.

Započeo Duhovno-formativni susret bogoslova Zagrebačke nadbiskupije



Bogoslovi treće, četvrte i pete godine Zagrebačke nadbiskupije započeli su u ponedjeljak 22. kolovoza u Domu sv. Martina u Malom Lošinju redoviti ljetni Duhovno-formativni susret sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem.

Susret bogoslova s Kardinalom trajat će do ponedjeljka 29. kolovoza, a čitav tjedan bit će posvećen promišljanju o izazovima s kojima se bogoslovi susreću na početku i tijekom odgojnog puta te o izazovima života župnih zajednica imajući u vidu nadolazeća zasjedanja Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije. Osim zajedničkih molitvenih susreta i svakodnevnog euharistijskog slavlja, bogoslovi će kroz interaktivni rad i radionice razmjenjivati dosadašnja iskustva iz vlastitog formativnog puta te iskustva života župa.

U nedjelju 28. kolovoza bogoslovi će pohoditi župu sv. Antuna Opata u Velom Lošinju gdje će sudjelovati na svetoj Misi koju će predvoditi nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Na susretu sudjeluje prefekt u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu vlč. Mislav Kutleša, a susret moderiraju vlč. Željko Faltak i vlč. Andrija Miličević.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: