HR

Aktualnosti

Objavljeno: 15.10.2016.

Susret ministranata Samoborsko-okićkog dekanata



U subotu, 15. listopada 2016. godine održan je dekanatski susret ministranata Samoborsko-okićkog dekanata u Župi sv. Martina biskupa u Svetom Martinu pod Okićem.

Susretu se odazvalo sedamdeset ministranata sa svojim župnicima iz sljedećih župa: Sv. Anstazija - Samobor, Sv. Ivana Krstitelja - Lug Samoborski, Krista Kralja - Domaslovec, Sv. Duh - Noršić Selo, Sv. Barbare - Rude, Sv. Marija pod Okićem i Sv. Martin pod Okićem.

Program je započeo molitvom u društvenom domu mjestu Konšćica. Na samom početku susreta preč. Davor Štuljan, dekan Samoborsko-okićkog dekanata pozdravio je sve sudionike i pozvao na  radosno sudjelovanje. Prijepodnevno zajedništvo obilježili su film o ministrantima, provjere znanja i tematski kviz, što ih je kreativno smislio i organizirao kapelan u Župi sv. Anastazije vlč. Josip Čulig.

Nakon toga uslijedile su zabavne sportske igre: povlačenje konopa, nogomet, odbojka i igra graničara. Nakon zajedničkog ručka, koji je organizirao župnik vlč. Siniša Hegedušić, uslijedila je završna molitva uz podjelu zahvalnica svakoj župi i prigodnog dara svakom ministrantu koje su pripremili župnik i kapelan iz Župe sv. Anastazije. (SH)
Ispišite stranicu: