HR

Aktualnosti

Objavljeno: 29.09.2016.

Održana skupština udruge „Stepinčeva oaza mira“

Udruga „Stepinčeva oaza mira“ iz Zaprešića u četvrtak, 29. rujna održala je svoju redovnu godišnju skupštinu u Pastoralnom centru župe sv. Petra ap. u Zaprešiću. Susret je započeo molitvom za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca koju je predvodio župni vikar Marinko Golek.

U uvodnom dijelu predsjednik Ilija Nikolić pozdravio je sve nazočne članove i zahvalio se što se već osam godina nesebično daruju kroz svoje volontersko djelovanje. Predsjednik Nikolić na osobit način se zahvalio zaprešićkom dekanu Ivanu Frkonji kao i gospođi Branki Barilović, direktorici Turističke zajednice grada Zaprešića na suradnji u mnogim zajedničkim projektima.

U godišnjem izvješću za proteklu 2015. godinu, predsjednik Nikolić osvrnuo se na rad Udruge koja je na poseban način u ovom kraju prepoznata po uprizorenjima „Kristove muke“ i „Živih jaslica“ u gradu Zaprešiću.

Tajnica Udruge Antonija Lacić podnijela je izvješće o financijskom stanju u proteklom vremenu kao i financijski plan Udruge za 2016. Član Udruge Matej Lacić na kraju skupštine nazočnim članovima predstavio je mrežnu stranicu Udruge koja je u izradi, a koja bi koncem godine trebala biti dovršena s ciljem povećanja dostupnosti informacija rada udruge i drugih duhovnih sadržaja. Susret je završio prigodnim domjenkom.


Ilija Nikolić
župni medijski suradnik Tiskovnog ureda
Ispišite stranicu: