HR

Aktualnosti

Objavljeno: 30.05.2021.

Nagrade za državne prvakinje u vjeronauku

"Radost i zadovoljstvo mi je pozdraviti naše nove državne prvakinje u ime cijele naše župne zajednice sv. Peta apostola u Zaprešiću. Hvala vam na ovom velikom uspjehu i što ste ponovili uspjeh generacije iz naše župe 2018.", kazao je zaprešički dekan, preč. Ivan Frkonja koji je u nedjelju 30. svibnja nakon euharistijskog slavlja čestitao državnim prvakinjama ovogodišnje vjeronaučne olimpijade u kategoriji osnovnih škola u sastavu: Laura Leutar, Ana Vuković, Paola Jakešević, Eva Bogadi i njihovom mentoru, vjeroučitelju i trajnom đakonu Iliji Nikoliću.



Nadodao je kako su one svojom marljivošću i znanjem predstavile svoju školu i Zagrebački nadbiskupiju u najboljem svjetlu. Također, zlatnim olimpijkama darovao je „Jeruzalemske Biblije“.

Ana Vuković se u ime cijele ekipe i njihovih roditelja zahvalila mentoru – vjeroučitelju Iliji Nikolićui darovala mu prigodni poklon.



Grad Zaprešić je u četvrtak, 27. svibnja učenice Osnovne škole Antuna Augustinčića nagradio za izniman rezultat na županijskom, međužupanijskom i državnom natjecanju s diplomama i poklon bonovima.
 
Ispišite stranicu: