HR

Aktualnosti

Objavljeno: 14.10.2017.

Jednodnevne edukacije o prirodnom planiranju obitelji

Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu i Ured za pastoral obitelji Zagrebačke nadbiskupije u suradnji s Centrom za prirodno planiranje obitelji (stručnom organizacijom članicom Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu WOOMB) organizira jednodnevne edukacije o plodnosti žene i muškarca i prirodnom planiranju obitelji primjenom Billingsove ovulacijske metode. Na edukaciju se pozivaju bračni parovi, zaručnici, djevojke i mladići.

Jednodnevne edukacije održat će se u dva termina, u subote 14. i 28. listopada 2017. u vremenu od 9 do 17 sati u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, Kaptol 29a. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 80 kn za pojedince, 120 kn za bračni ili zaručnički par. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem elektroničke pošte info@ppo.hr.
           
Edukacije su prilika za bolje upoznavanje i produbljivanje znanja; o vlastitoj plodnosti kao dio poznavanja samog sebe,  planiranju obitelji na zdrav, jednostavan i pouzdan način, bez korištenja mehanički ili kemijskih sredstava, o postizanju ili odgađanju trudnoće u svim okolnostima (stres, nepravilni ciklusi,  dojenje, predmenopauza...), utjecaju kontracepcije na plodnost, problemima i liječenju neplodnosti, pozitivnim učincima prirodnog planiranja na kvalitetu braka, ljubav među supružnicima i otvorenost prema novom životu.
         
U osam jednodnevnih edukacija, koje su održavaju od svibnja 2015. godine do sada je sudjelovalo više od 500 bračnih parova, zaručnika, djevojka i mladića, većinom iz Zagreba i okolice.
 
Ispišite stranicu: