HR

Aktualnosti

Objavljeno: 06.04.2017.

Humanitarna akcija »Poduzetni za Uskrs!« za mlade iz kuće Trešnjevka



Nastavljajući uspješnu suradnju s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, učenici i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski i ove godine tradicionalno organiziraju humanitarni projekt »Poduzetni za Uskrs!«.

Vrijedni učenici-volonteri PGEŠ Katarina Zrinski uz pomoć nastavnika izradili su prigodne ukrase i čestitke koje će prodavati od 6. do 8. travnja ove godine u City Centru one West te 7. i 8. travnja u Avenue Mallu u Zagrebu. Prodaja će se odvijati u radnom vremenu centara - od 9:00 do 21:00 sati.

Sredstva će se prikupljati za pomoć djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta smještenih u Kući Trešnjevka Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Cilj projekta je suradnja na promicanju poduzetnosti i poduzetničkog duha i ponašanja, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih te razvijanje svijesti o društveno odgovornom djelovanju.

Kako bi uspješno ostvarili postavljeni cilj, učenici-volonteri i nastavnici PGEŠ Katarina Zrinski pozivaju građane da posjete prodajnu izložbu te kupnjom ručnih radova s uskrsnim motivima pomognu onima kojima je to najpotrebnije! 
Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: