HR

Aktualnosti

Objavljeno: 22.04.2016.

Donacija Caritasu Zagrebačke nadbiskupjie

Povodom obilježavanja dvadeset i pete godišnjice osnutka tvrtke Lipapromet d.o.o., njezin vlasnik gospodin Mato Lipovac obradovao je korisnike Caritasa Zagrebačke nadbiskupije donacijom u vrijednosti preko 100.000 kuna.

Simbolični ček u iznosu od 100.000 kuna preuzela je ravnateljica Caritasa s. Jelena Lončar na svečanosti koju je tvrtka Lipapromet 21. travnja upriličila u dvorani »Globus« na zagrebačkom Velesajmu. Tom prigodom s. Jelena je uručila zahvalnicu gospodinu Lipovcu.

Donacija u naravi, koja se sastoji od osnovnih živežnih namirnica i higijenskih potrepština, uručena je zagrebačkom Caritasu 19. travnja, a bit će podijeljena socijalno ugroženim obiteljima kroz projekt »Socijalna košarica - podjela pomoći u naravi« (Socijalna samoposluga).

O DAROVATELJU

Poduzeće Lipapromet d.o.o. osnovano je 1990. godine, a trenutačno broji 46 zaposlenika. Tijekom dva i pol desetljeća poslovanja Lipapromet je od male obiteljske tvrtke izrasla u jednog od vodećih veletrgovaca elektromaterijalom poznatog po ponudi proizvoda visoke kvalitete, ali i jedinstvenom pristupu željama i potrebama partnera. (CZN)
Ispišite stranicu: