HR

Aktualnosti

Objavljeno: 14.11.2016.

Caritasov projekt „Korak za život“ u Kauflandu



Caritas Zagrebačke nadbiskupije poziva kupce trgovačkog lanca KAUFLAND na četiri lokacije u Gradu Zagrebu da donacijom artikala kupljenih u Kauflandu - higijenskih potrepština, dječje opreme i dječje hrane - daju potporu projektu »Korak za život«, kojim Caritas pomaže socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Karlovačke županije te Krapinsko-zagorske županije u opremanju novorođenčadi.
 
Od 14. do 20. studenog 2016. godine građani svoju donaciju mogu predati u KAUFLANDU - Blato (Lanište), na adresi Jaruščica br. 6 i u KAUFLANDU - Maksimir, na adresi Kneza Branimira br. 119.
 
Od 17. do 22. studenog 2016. godine potrepštine za novorođenčad se prikupljaju u KAUFLANDU - Jablanska, na adresi Jablanska br. 80 i u KAUFLANDU - Jankomir, na adresi Antuna Šoljana br. 43.
 
U označene košare postavljene za prikupljanje donacije, građani mogu donirati: higijenske potrepštine: dječje pelene, kozmetika (dječji puder, kreme, šamponi, kupke, vlažne maramice, dječje ulje,... ); dječje potrepštine: bočice, dude, toplomjere i sl.; dječju hranu, dječje čajeve i sl.; igračke, slikovnice i sl..
 
K O N T A K T
Građani, proizvođači i trgovci koji žele donirati opremu, hranu i higijenske potrepštine za novorođenčad mogu se javiti gđi Nevenki Blagojević na mob. 098 98 40 591 ili putem e-maila na adresu nblagojevic@czn.hr.
Ispišite stranicu: