Fotogalerije

Adventski susret ravnatelja odgojnoobrazovnih ustanova s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije s kardinalom Bozanićem

U adventskom raspoloženju i ozračju dobre suradnje i zajedničke brige za našu djecu i mlade, u četvrtak 12. prosinca u dvorani Vijenac u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, Zagreb, Kaptol 29a, održao se već tradicionalni adventski susret ravnatelja odgojnoobrazovnih ustanova s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem.
12.12.2013.

Kardinalova kateheza za odrasle na temu "Dar djeteta"

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u utorak, 10. prosinca u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu katehezu za odrasle na temu "Dar djeteta", koja se uživo prenosila putem interneta u župe diljem Zagrebačke nadbiskupije. Katehezi su prisustvovali predstavnici Maksimirsko-trnjanskog dekanata, Tuheljsko-pregradskog dekanata i Velikogoričko-odranskog dekanata.
11.12.2013.

Svetkovina Krista Kralja i završetak Godine vjere

U povodu svetkovine Krista Kralja i završetka Godine vjere, koju je papa Benedikt XVI. proglasio 11. listopada 2012. godine, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u nedjelju, 24. studenog svečano euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali.
24.11.2013.

Prva Kardinalova kateheza za odrasle

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u utorak, 12. studenoga u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu prvu katehezu za odrasle koja se uživo prenosila putem interneta u župe diljem Zagrebačke nadbiskupije. Katehezi su prisustvovali predstavnici Gornjogradskog, Karlovačkog i Krapinskog dekanata.
12.11.2013.

Svetkovina Svih Svetih

Svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu Svih Svetih u crkvi Krista Kralja na Mirogoju predvodio je pomoćni biskup zagrebački mons. dr. Valentin Pozaić.
1.11.2013.

Susret vjeroučitelja osnovnih i srednjih škola i odgojiteljica u vjeri u predškolskim ustanovama te podjela trajnih mandata

U organizaciji Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije u zagrebačkoj je katedrali u subotu, 19. listopada održan susret vjeroučitelja osnovnih i srednjih škola i odgojiteljica u vjeri u predškolskim ustanovama u sklopu kojega je dvadeset vjeroučitelja i šest odgojiteljica primilo trajne mandate, a svi su zajedno obnovili svoje vjeroučiteljsko poslanje.
22.10.2013.

Dodjela potvrdnica o završenom teološko-katehetskom doškolovanju za vjerski odgoj djece predškolske dobi

Svečana dodjela potvrdnica o završenom teološko-katehetskom doškolovanju za vjerski odgoj djece predškolske dobi održana je u subotu, 19. listopada u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu.
22.10.2013.

80. obljetnica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u nedjelju 20. listopada 2013. godine svečano euharistijsko slavlje u zagrebačkoj prvostolnici prigodom 80. obljetnice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u zajedništvu s pomoćnim biskupom zagrebačkim mons. Valentinom Pozaićem, ravnateljem Caritasa mons. Jurjem Jerneićem, okupljenim svećenicima i vjernicima.
20.10.2013.

Euharistijsko slavlje i blagoslov Prve katoličke osnovne škole u Zagrebu

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je u ponedjeljak 7. listopada svečano euharistijsko slavlje u župi Bl. Augustina Kažotića na zagrebačkoj Peščenici, a potom i blagoslovio Prvu katoličku osnovnu školu, koja je ove godine počela s radom u prostorima Kulturnog centra Peščenica u Ivanićgradskoj ulici.
7.10.2013.

Đakonsko ređenje 2013.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, u zajedništvu s pomoćnim biskupom zagrebačkim mons. Mijom Gorskim, svećenicima i okupljenim vjernicima, predvodio je u subotu 5. listopada 2013. godine svečano euharistijsko slavlje u zagrebačkoj prvostolnici u kojem je zaredio dvanaest kandidata za sveti red đakonata.
5.10.2013.

Za svećenike

Kontakt

Zagrebačka nadbiskupija
Tiskovni ured

Kaptol 31, 10 000 Zagreb
Tel/ fax: 01/4894 878
Mob: 099/ 4894 878
tiskovni@zg-nadbiskupija.hr