Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

Caritasov Fašnički susret za djecu



Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je tradicionalni Fašnički susret za djecu iz socijalno ugroženih obitelji na kojemu se okupilo stotinjak djece.


Susret je organiziran je u subotu 14. veljače, s početkom u 11 sati, u Centru za kulturu i obrazovanje »Susedgrad« u Argentinskoj 5 (Gajnice), koji je zagrebačkom Caritasu velikodušno ustupio na korištenje svoju dvoranu i ozvučenje, a organizirao je i besplatni 'face painting'. Dječja lica oslikavala je Sofija Bernhardt, ak. kiparica.
 
Prije izbora pet najboljih maski i podjele nagrada, sudionike susreta pjesmom je razveselio dječji zbor »Čarobni zvuci«, a iluzionističkim trikovima mađioničar Luka Vidović.
 
Program, kojega je vodila Caritasova djelatnica Margareta Brajković, završio je podjelom krafni i slatkih darova, koje je zagrebački Caritas pripremio za sve sudionike susreta.
 
Caritas u ime svojih korisnika zahvaljuje Centru za kulturu i obrazovanje »Susedgrad«, dječjem zboru »Čarobni zvuci«, mađioničaru Luki te darovateljima: tvrtki American donut d.o.o. (darovatelju 200 krafni), ustanovi Zoološki vrt grada Zagreba (darovatelju 10 ulaznica za najbolje maske) te nositelju franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske tvrtki Globalna hrana d.o.o. - (darovatelju 3 menija po izboru za najbolje maske).
 
 
K  O  N  T  A  K  T
 
Svi koje žele materijalno, novčano ili uslugama podržati Caritasov rad s mnogočlanim i socijalno-ugroženim obiteljima mogu kontaktirati voditeljicu mjesečnih susreta obitelji Nevenku Blagojević - mobitel: 098 98 40 591, telefon: 01 34 57 175, e-mail: nblagojevic@czn.hr.