50. emisija "Svjedoci Srca" na Radio Mariji

01.12.2011

U utorak, 29. studenog 2011. u 21 sat radijska emisija Svjedoci Srca emitirana je 50. put na valovima Radio Marije. Emisiju uređuje i vodi Jelena Vuković s mladima Hrvatske dehonijanske mladeži, iz župe B. D. Marije Majke Crkve i sv. Maksimilijana Kolbea iz zagrebačke Trnovčice, i duhovnikom zajednice o. Andrzejom Wośkom SCJ.

Svakog 29. mjesecu, s izuzetkom ljetnih mjeseci, mladi priređuju kontakt emisiju u kojoj uz razgovor o svojim aktivnostima, obrađuju različite teme i razgovaraju sa slušateljima.

Na početku emitiranja jubilarne emisije mladima se u studiju pridružio o. Stjepan Fridl, glavni urednik Radio Marije i zahvalio im na ustrajnosti i vedrini kojom svjedoče svoju vjeru mjesečnim emisijama, od siječnja 2006.

Duhovnik zajednice, o. Wośko SCJ, izrazio je zahvalnost Dehonijanskoj mladeži što putem medija šire karizmu oca Ivana Leona Dehona, utemeljitelja družbe svećenika Srca Isusova, dehonijanaca, te im uručio posebnu Zahvalnicu.

U emisiju su se uključili kako putem telefona tako i putem Facebooka brojni mladi, članovi zajednice HDM, kao i slušatelji izražavajući čestitke i svoju potporu.

(jv)