Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

Pomoć stradalima od potresa kupnjom zidnoga kalendara

Kupnjom trinaestlistnoga zidnog kalendara pod nazivom »Stari Zagreb kistom Vladimira Kirina« po cijeni od 40 kuna može se pomoći osobama stradalim u ovogodišnjem potresu u Zagrebu i njegovoj okolici, objavljeno je na Facebook stranici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.



U kalendaru su reprodukcije slika poznatoga hrvatskog slikara i grafičara obogaćene prigodnim tekstom o Zagrebu »Moj Zagreb, tak imam te rad!«, autorice Koraljke Zdunić. Kalendar je tiskan u ograničenoj nakladi od samo 1000 primjeraka i može se kupiti u zagrebačkim knjižarama Narodnih novina, Školske knjige, Kršćanske sadašnjosti i VBZ-a te neposredno kod nakladnika – tiskara INDUGRAF d.o.o. (091 511 0320; 095 568 47 36) i LAURANA d.o.o. (091 306 37 40).

Na račun Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, za obitelji stradale u potresu na području Čučerja, bit će uplaćena sva sredstva od kupnje toga kalendara koja prelaze troškove tiska.

Nakladnici posebno preporučuju ovaj kalendar kao poslovni dar u ekskluzivnoj vrećici. S istim humanitarnim ciljem pomoći stradalima u zagrebačkom potresu, tiskare INDUGRAF d.o.o. i LAURANA d.o.o. imaju u planu i izdavanje knjige »Da se ne zaboravi 20. ožujak 2020.« autora Željka Krznarića

Specifikacija kalendara: format: 33 x 48 cm, opseg: 13 listova + podložni karton, papir: 150 gr Kunstdruck mat + Triplex 300 gr, tisak: 4/0, uvez: spirala s ovjesom.