HR

Aktualnosti

Objavljeno: 10.05.2024.

Zagrebački nadbiskup susreo se sa sudionicima projekta Violinmusic4all

Zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša susreo se u četvrtak, 9. svibnja u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog institutu s prof. Renatom Novoselec, voditeljicom i osnivačicom projekta Violinmusic4all, polaznicima programa i vlč. Željkom Lovrićem, koji je otvorio vrata župe projektu kako bi sudionici učili i vježbali u prostorijama župe.

Naime, Violinmusic4all je projekt posvećen djeci i mladima s oštećenjem sluha, razvojnim i zdravstvenim poteškoćama te raznim oblicima invaliditeta kojima glazba može biti spas i put u bolji život i sretnije djetinjstvo.

Nadbiskup Kutleša izrazio je oduševljenje glazbenom izvedbom polaznika te dao obećanje i podršku projektu koji djeluje u samoj župi. Susret se održao uoči koncerta polaznika projekta Violinmusic4all i Zagrebačke filharmonije pod vodstvom dirigenta Alana Bjelinskog i dirigenta Alana Chircopa koji će se održati na znakoviti Međunarodni dan života zajedno u miru (International Day of Living Together in Peace), 16. svibnja 2024. u 19:30 u crkvi sv. Leopolda Mandića, Ljubljanica-Voltino.


Marina Furjan
Ispišite stranicu: