HR

Aktualnosti

Objavljeno: 16.04.2016.

Tijelo svetog Leopolda Bogdana Mandića u Dubravi

Od 15. travnja do 17. travnja svečevo tijelo će cijeli dan biti izloženo na štovanje vjernicima i hodočasnicima u crkvi Sv. Leopolda Bogdana Mandića, a svećenici će biti na raspolaganju za ispovijed.

U subotu 16. travnja svečevo tijelo će također cijeli dan biti izloženo na štovanje vjernicima i hodočasnicima. Misu u 7.30 predvodi župnik župe sv. Mihaela i dekan Remetskog dekanata fra Branko Lipša, OFMCap.

U 9 sati predvoditelj euharistijskog slavlja je gvardijan hercegovačkoga franjevačkog samostana u Zagrebu fra Draženko Tomić. Na svečanom euharistijskom slavlju u 11 sati okupit će se hodočasnici iz Krčke biskupije, a predvodit će ga krčki biskup Ivica Petanjak.

Misu u 13 sati predvodi fra Krunoslav Kocijan, OFM, a na misi će se okupiti članovi Franjevačkoga svjetovnoga reda i Franjevačke mladeži.

Misu u 15 sati predslavi kapucin fra Goran Rukavina. Misu u 17 sati predslavi fra Martin Jaković, OFMConv.

U 19 sati euharistijsko slavlje predvodi apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Alessandro D'Errico a propovijeda župnik župe sv. Leopolda Bogdana Mandića Ljubljanica – Voltino u Zagrebu vlč. Željko Lovrić. Molitveno bdjenje predvodit će don Damir Stojić, SDB. (IKA)
Ispišite stranicu: