HR

Aktualnosti

Objavljeno: 31.01.2018.

Proslava župne svetkovine sv. Ivana Bosca


31. siječnja velik je dan za našu župu, našu Salezijansku provinciju i Salezijansku obitelj, ali i za cijelu Katoličku Crkvu! Slavimo blagdan našeg sv. Ivana Bosca, utemeljitelja Salezijanske družbe! Za nadolazeći blagdan pripremit ćemo se trodnevnicom koja je na rasporedu 28., 29. i 30. siječnja u 19 sati. Trodnevnicu vode i propovijedaju: don Mihovil Kurkut, don David Leskovar i don Danijel Vidović. Također, odličan način priprave koji vam svakako preporučujemo je i molitva devetnice u čast sv. Ivanu Boscu.

Pozivamo vas i na zabavni i edukativni program – prvoga dana trodnevnice u 17 sati prije svete mise održat će se kateheza za odrasle, a večer ćemo obilježiti filmom o Don Boscu. U ponedjeljak, 29. siječnja organiziramo Don Bosco Party za sve sedmaše i osmaše, dok će se posljednjeg dana održati Don Bosco Cup – natjecanje u stolnom tenisu i stolnom nogometu, kao i predstavljanje knjige Don Bosco: Uspomene iz oratorija.

Vrhunac slavlja očekuje nas u srijedu, 31. siječnja. Svete mise na blagdan sv. Ivana Bosca na rasporedu su u 7 i 19 sati. Središnje misno slavlje u 19 sati predvodi ravnatelj naše salezijanske zajednice don Damir Stojić. ‘Vesela večer’ u oratoriju počinje nakon svete mise. Svi ste dobrodošli!
Ispišite stranicu: