HR

Aktualnosti

Objavljeno: 06.02.2016.

Predkorizmena zabava pod maskama za djecu



Tradicionalni Fašnički susret, kojega zagrebački Caritas održava na veliko veselje stotinjak djece iz socijalno-ugroženih obitelji, održan je 6. veljače u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.


U programu je najprije nastupio Dječji zbor »Čarobni zvuci« iz zagrebačkih Gajnica, kojega je uvježbala Marina Pletikosa, a zatim su gledatelje zadivili svojim plesnim vještinama Patricia Posavec i Fran Hrešć, članovi Akrobatskog rock 'n' roll kluba »Vega« iz Velike Gorice, koje su za nastup uvježbali Ivana Žigić i Tomislav Odžić.
 
Tri najbolje maškare ove godine bile su mladenka, vuk i astronaut. Oni su dobili posebne nagrade, koje su darovali Caritasovi darovatelji. Za ostale maškare Caritas je osigurao utješne nagrade.
 
Svi sudionici Fašničkog susreta u Argentinskoj 5 na završetku programa osladili su se ukusnim krafnama.
 
Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje domaćinu Fašničkog susreta CZKIO Susedgrad na čelu s ravnateljicom Teom Bilić, spomenutim izvođačima te svim darovateljima koji su doprinijeli njegovom održavanju: tvrtki ARS KOPIJA d.o.o. (izrada pozivnica); trgovini Tonko Balonko (ukrasni baloni); SPK »Fothia Zapad« (tri tečaja penjanja); ugostiteljskom obrtu Pizzeria S.O.S. (nagradna pizza); restoran McDonald’s Vrbani tvrtke Globalna hrana d.o.o. (bonovi za za Happy Meal); tvrtki PAN-PEK d.o.o. (250 krafni); tvrtka Radoform d.o.o. (vrećice za darove). (CZN)
 
 
Ispišite stranicu: