HR

Aktualnosti

Objavljeno: 09.03.2024.

Odigrana završnica Katoličke malonogometne lige Zagrebačke nadbiskupije

U subotu, 9. ožujka u prostorima XII. gimnazije u zagrebačkoj Dubravi odigrana je završnica Katoličke malonogometne lige za ekipe s područja Zagrebačke nadbiskupije.

Odigrane su utakmice polufinala, finala i utakmica za 3. mjesto. Nakon odigrane sezone u dvije skupine u doigravanje (play-off) su ušle po četiri ekipe iz skupina A i B: 

Skupina A:
1. Sv. Nikola biskup (Jastrebarsko)
2. Sv. Nikola biskup (Stenjevec II.)
3. Sv. Stjepan Prvomučenik (Botinec)
4. ⁠Blaženi Ivan Merz (Špansko)

Skupina B:
1. Sv. Ivan Nepomuk (Stupnik-Lučko)
2. Sv. Antun Padovanski (Sveti Duh)
3. Sv. Nikola Tavelić (Kustošija)
4. Sv. Antun Padovanski (Sesvetska Sela)
 
Doigravanje je odigrano u subotu, 2. ožujka.

Nakon doigravanja, polufinale su odigrale ekipe Sv. Antun Padovanski (Sesvetska Sela) i Sv. Antun Padovanski (Sveti Duh) s rezultatom 4:1 te ekipe Sv. Nikola Tavelić (Kustošija) i Sv. Ivan Nepomuk (Stupnik-Lučko) s rezultatom 7:6.

U utakmici za 3. mjesto ekipe sv. Antun Padovanski (Sveti Duh) i Sv. Ivan Nepomuk (Stupnik-Lučko) odigrale su rezulat 9:7, čime je ekipa sv. Antun Padovanski zaslužila 3. mjesto.

U finalnoj utakmici između ekipa Sv. Antun Padovanski (Sesvetska Sela) i Sv. Nikola Tavelić (Kustošija) s rezultatom 8:5 ekipa Sv. Antun Padovanski (Sesvetska Sela) izborila se za 1. mjesto i tako obranila prošlogodišnji naslov, a ekipa Sv. Nikola Tavelić (Kustošija) zasluženo je ostvarila 2. mjesto.

Pobjedom na završnici KMNL-a Zagreb ekipa Sv. Antun Padovanski (Sesvetska Sela) ostvarila je mogućnost igranja na završnici KMNL-a na razini Hrvatske i BIH, koja će se ove godine u lipnju igrati u Zagrebačkoj nadbiskupiji.
 
Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: