HR

Aktualnosti

Objavljeno: 18.02.2024.

Obnova bračnih zavjeta u Župi Svih svetih u Sesvetama

Pedeset bračnih parova, koji su svoju okruglu godišnjicu braka proslavili ove i prošle godine, obnovilo je svoje bračne zavjete na misnom slavlju Prve korizmene nedjelje u Župi Svih svetih u Sesvetama.



Župnik Mario Migles u propovijedi je poručio bračnim parovima i okupljenim vjernicima da ovogodišnju korizmu posebno posvete bližnjima čineći djela milosrđa, molitvi i susretu s Gospodinom. Slavljenicima jubilarcima zaželio je da budu radosni, nasmijani i veseli bez obzira na brige i probleme koji su se našli i koji će se naći na njihovom zajedničkom bračnome putu te da čuvaju vrijednost obitelji koja je u našem vremenu ugrožena.



Na kraju misnog slavlja uz čestitke župne zajednice, parovi su zahvalili Bogu na svome bračnom suputniku i zajedništvu. Nakon mise organizirano je prigodno druženje na kojem je župnik uručio svakome paru simboličnu uspomenu. Parovi su izvlačili papiriće na kojima su pisala hodočasnička mjesta diljem Hrvatske s nakanom da u to svetište hodočaste za zahvalu na lijepim godinama zajedničkog života. 


 
Lucija Rezo
Ispišite stranicu: