HR

Aktualnosti

Objavljeno: 27.06.2018.

"Noć snažnih emocija" za Caritasovu Kuću ljubavi



Zahvaljujući velikodušnosti vrhunskih glazbenika iz hrvatske i inozemstva, Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je dobrotvorni koncert za korisnike svoje kuće za smještaj trudnica i nezbrinutih majki s novorođenčadi i djecom do tri godine starosti

Koncert pod nazivom »Noć snažnih emocija«, održan je 26. lipnja u Hrvatskom glazbenom zavodu, u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, a svojim dolaskom rad Kuće ljubavi podržali su ugledni uzvanici iz političkih, kulturnih i vjerskih (crkvenih) krugova, kojima su se pridružili i brojni građani.



U bogatom programu koncerta ispričanog na nov način, pod vodstvom dirigenta prof. Mathiasa Behrendsa nastupili su članovi Belper Chora iz Švicarske i ansambla Camerata Zagreb, zatim sopranistica Nikolina Pinko-Behrends i koncertna majstorica Marta Stanec, a kao posebna gošća nastupila je pjevačica Nina Kraljić.



Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje u ime svojih korisnika - novorođenčadi bez roditeljske skrbi te maloljetnih trudnica i majki - svim izvođačima/glazbenicima zatim domaćinu koncerta Hrvatskom glazbenom zavodu te posebice Službi zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP) Hrvatskog društva skladatelja (HDS).

Više o radu Kuće ljubavi zainteresirani mogu doznati na ovoj poveznici.





Ispišite stranicu: