HR

Aktualnosti

Objavljeno: 12.03.2016.

Korizmena duhovna obnova za studente KBF-a u Zagrebu i izvanredne služitelje pričesti Zagrebačke nadbiskupije


Povjerenstvo Zagrebačke nadbiskupije za studente laike koji se pripremaju za crkvene službe koje djeluje u sklopu Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u suradnji s Povjerenstvom za pastoral studenata laika Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira korizmenu duhovnu obnovu za studente Katoličkog bogoslovno fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Duhovna obnova održat će se u subotu, 12. ožujka 2016. u župi sv. Josipa u Zagrebu –Trešnjevka pod vodstvom fra mr. Danijela Patafte, OFM.
Korizmene duhovne obnove počinju u 9,00 sati molitvom Jutarnje u župnoj crkvi, a nastavljaja se nagovorom voditelja obnove, pokorničkim bogoslužjem, mogućnošću za ispovijed i duhovnim razgovorom te pripremom i slavljem svete Mise.

Duhovna obnova organizira se za studente laike polaznike programa Povjerenstva za studente laike koji se pripremaju za crkvene službe, a otvorena je za sudjelovanje svim studentima Katoličkog bogoslovno fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ovoj korizmenoj duhovnoj obnovi nazočit će i izvanredni služitelji pričesti Zagrebačke nadbiskupije koji svoje formacijske susrete imaju u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu.
Dario Prskalo
Ispišite stranicu: