HR

Aktualnosti

Objavljeno: 01.05.2024.

E-Devetnica bl. Ivanu Merzu

Župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križari organiziraju e-Devetnicu bl. Ivanu Merzu uoči njegova blagdana. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će primati molitvene poticaje i promišljati o Kraljevstvu Kristovu na zemlji po primjeru i životu bl. Ivana Merza i službenice Božje Marice Stanković.

Služimo se suvremenim načinima komunikacije u svrhu širenja štovanja apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza. Ali uz bl. Ivana ove godine imamo mogućnost upoznati i njegovu prijateljicu i jako blisku suradnicu, službenicu Božju Maricu Stanković. Kroz njihovu međusobnu interakciju u tragovima ćemo spoznavati njihov put k svetosti s ciljem da i mi rastemo na našem putu svetog života u današnjem izazovnom vremenu, a napose da se bez obzira na geografsku udaljenost ujedinimo u zajedničkim nakanama.
 
Druženju s bl. Ivanom i sl. Božjom Maricom može se pridružiti na sljedeći način putem pametnog telefona i aplikacije WhatsApp:
1. U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „E-DEVETNICA“
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona počet će stizati molitveni poticaji devetnice


Ispišite stranicu: