HR

Aktualnosti

Objavljeno: 05.06.2022.

Duhovski koncert u Župi Krista Kralja u Domaslovcu

Povodom nedjelje Duhova župa Krista Kraja u Domaslovcu, na čelu sa župnikom Antom Bojanićem, organizirala je koncert župnih zborova koji sudjeluju u animiranju sv. misa. Voditeljica programa Vlatka Vreš Kupres lijepom uvodnom riječi o slavlju Duhova najavila je župni zbor koji se vjernicima u crkvi predstavio trima pjesmama: Pjevaj hvale Magdaleno, Rijeke žive vode i Prosu se radost cijelim svijetom. Voditeljica zbora je Barbara Dodić, a zbor je nastupio u pratnji Antuna Dodića.



Potom je lijepo i veselo slavlje nastavio zbor mladih, kojeg vodi Lucija Vitko, pjevajući pjesme Duše Sveti, neka vatra siđe, Marijo, moli za nas, Voda izvire i Isus je Gospod. Ovaj mnogobrojni zbor oduševio je sve prisutne i ponosno pokazao kako je lijepo biti u zajedništvu te radosno u pjesmi slaviti Gospodina.

Kao blagoslov ovog duhovskog susreta posljednji je nastupio dječji zbor, i to s pjesmama Daj nam svima Duha svog, Jerihonske zidine, Da mi je biti sunce i Ja nosim Isusa u sebi. Ovom zboru pridružili su se i ministranti u izvedbi svih pjesama, a voditelji Ivana Vlahović i Lovro Mihelić lijepo su pripremili najmlađe kojima je ovo bio prvi ovakav nastup.



Završnu pjesmu Mi želimo uzdić Isusa otpjevali su svi zborovi zajedničkim snagama. S obzirom na to da su Duhovi rođendansko slavlje Crkve, u zajedništvu, radosti i veselju svi okupljeni nakon koncerta počastili su se tortom.

Silvija Blažević
Ispišite stranicu: