HR

Aktualnosti

Objavljeno: 11.12.2023.

Donacija Caritasu Zagrebačke nadbiskupije za 10 obitelji u potrebi

U spomen sjećanje na preminulog supruga liječnika Ivana Nenadića i njegovu ljubav prema Hrvatskoj, gospođa Đurđica R. Nenadić iz daleke Južne Kalifornije i ove godine u predbožićno vrijeme misli na najpotrebnije u Domovini.
 
Već sedmu godinu zaredom, posredstvom Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, gđa Nenadić uputila je donaciju u iznosu od 15.000 dolara za deset obitelji u potrebi.
 
Među obiteljima koje su 11. prosinca primile dar, kojega su im u ime darovateljice uručili njezina sestra Katarina i ravnateljica Caritasa s. Jelena Lončar, našli su se hrvatski branitelji, obitelji s više djece te oni koji pogođeni teškim sudbinama u ovom času trebaju pomoć i podršku dobrih ljudi.
 
„Dobrota i plemenitost uvijek bivaju uzvraćeni. Vjerujem da to osjeća i naša draga darovateljica gđa Đurđica koja mi je neki dan u poruci napisala da se nalazi kod najmlađe kćeri i veli "svi smo na okupu na dan zahvale dragom Bogu za sva dobra što imamo." Uvjerena sam da će Bog i nadalje nju i njezinu obitelj pratiti svojim blagoslovom, a mi ćemo ih nositi u svojim molitvama i dragom sjećanju“, istaknula je ravnateljica s. Jelena prigodom uručivanja darova.
 
Uručenju darova nazočio je i gosp. Zdenko Paltinieri, nećak gđe Đurđice.
 
Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Ispišite stranicu: