HR

Aktualnosti

Objavljeno: 22.01.2018.

Biskup Gorski krstio peto dijete obitelji Mamić i peto i šesto dijete obitelji Jerčinović



U nedjelju 21. siječnja u župnoj crkvi sv. Leopold Mandić, Ljubljanica - Voltino u Zagrebu, župna je zajednica svjedočila krštenju djece dviju obitelji: obitelji Mamić i obitelji Jerčinović. Kršteno je peto dijete obitelji Mamić (Ivan) i peto i šesto dijete obitelji Jerčinović (Filip i Stjepan).

U prisutnosti braće i sestara, članova obitelji malenih krštenika te cijele župne zajednice svečano misno slavlje i obred krštenja predvodio je mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup i generalni vikar.



Krštenje triju novih članova naše župne zajednice velik je događaj za našu župu koji unosi nadu i omogućuje svima nama da se sjetimo svoga krštenja i tako na neki način obnovimo i učvrstimo svoju krsnu vjeru i zamolimo Boga da nas ojača i učvrsti. Obitelji s petero i šestero djece snažan su poticaj i drugim obiteljima da se odluče na brojnije potomstvo za dobrobit župe, grada Zagreba, ali i domovine Hrvatske.

Prigodne darove obiteljima Ivana, Filipa i Stjepana darove su uručili mons. Mijo Gorski  - u ime Zagrebačke nadbiskupije te predstavnici župnog Caritasa na čelu s gđom Višnjom Dropuljić.

Dr. sc. Andrea Horić
medijska suradnica Župe sv. Leopold Mandić, Ljubljanica – Voltino, Zagreb

Ispišite stranicu: