KS predstavlja: Evanđelje u trapericama

13.12.2013

Knjiga ima pomalo trendovski naslov, no ona to i jest jer je upućena prije svega mladima.
 
Riječ je o korisnoj i zanimljivoj knjizi koja na nov način uspijeva predočiti evanđelja i tako iznenaditi čitatelje, posebice mlade, ali ne samo njih.
 
Autor iz situacije današnjih mladih ljudi ponovno čita i razumijeva evanđeoske tekstove. Taj pristup je otvoren, dijaloški, nije intimistički niti sveden na fanatični aktivizam, a nije niti pomiješan sa senzacionalnim događajima. Naprotiv, prisiljava nas da gledamo na stvari, svijet i druge ljude Isusovim pogledom, pogledom prihvćanja, čistim i svakidašnjim.
 
Kako piše i don Roberto: „Stoga, hrabro u potragu za Bogom! Ne muči se tražeći ga među oblacima na nebu niti u senzacionalnim događajima religioznog marketinga. Traži ga tamo gdje je on izabrao biti pronađen. On zna što je u tvojemu srcu. On je uz tebe. On je izabrao to mjesto. Tu ga traži o otkrit ćeš da je on već pronašao tebe“.
 
Tekstovi su kratki, aktualizirani, naslovljeni jednom, najviše dvjema riječima, prate evanđelja svih nedjelja kroz liturgijsku godinu kao i Gospodnje, Marijine i druge blagdane.
 
Navedenu knjigu kao i sva ostala izdanja KS-a možete kupiti u svim knjižarama Kršćanske sadašnjosti:
 
Zagreb – Kaptol 1, Kaptol 29
Marija Bistrica - Trg Ivana Pavla II. 32
Rijeka – Fiorello la Guardia 10c
Karlovac – Stjepana Radića 4
Osijek – Trg slobode bb
Split – Kralja Zvonimira 18
 
 
Narudžbe željenih knjiga također možete ostvariti i putem dolje navedenih kontakata:
 
Tel: 01 63 49 030
Fax: 01 48 11 118
E-mail: ks-prodaja@ks.hr