Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

6 500 mladih Zagrebačke nadbiskupije na SHKM-u





Više od 6.500 mladih Zagrebačke nadbiskupije prijavljeno je za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će održati 26. i 27. travnja 2014. u Dubrovniku.

Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku završile su na Pepelnicu, 5. ožujkU župama diljem naše Nadbiskupije, kao duhovna priprava za Susret, održavaju se kateheze kroz koje mladi promišljaju o slobodi kao plodu Duha Svetoga, a o kojima imate prilike čitati na našoj mrežnoj stranici. Također, kateheze su prilika da mladi upoznaju bogatstvo i povijest samog grada Dubrovnika.

Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku održava se pod geslom „Na slobodu pozvani“. Središnje misno slavlje bit će u subotu s početkom u 17 sati u luci Gruž, a predprogram započinje istoga dana u 12 sati u staroj gradskoj jezgri. Po završetku misnog slavlja, mladi će se uputiti u župe Dubrovačke biskupije gdje će, prema programu župe domaćina, provesti nedjeljno prijepodne.

Zahvaljujemo se na prijavama i radujemo se zajedničkom druženju u Dubrovniku.

Molimo sve mlade da nam pošalju izvještaje o održavanju kateheza u svojim župama s nekoliko fotografija na e-mail adresu: web@pastoralmladih.hr.
Autor: Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije