Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

Održan molitveni susret za krizmanike i njihove roditelje



U sklopu pastoralnog projekta Zagrebačke nadbiskupije „Kateheze za odrasle“, u utorak 25. veljače u svim župama Zagrebačke nadbiskupije održao se molitveni susret za krizmanike i njihove roditelje.

Nakon misnoga slavlja zabočki župnik Marijan Culjak pozdravio je sve krizmanike, njihove roditelje, kumove, bake i djedove kao i sve ostale vjernike župe koji se redovito odazivaju ovim katehezama.

Susret je započeo molitvom nakon čega je župnik prema predloženim materijalima animirao cijelovečernji program u kojem im je uputio riječi ohrabrenja: „Kao što su apostoli bili okupljeni zajedno na jednom mjestu u iščekivanju Duha odozgor tako se i vi danas ovdje okupljeni pripravljate za primanje pečata dara Duha Svetoga. Budite vrijedni i ustrajni nasljedovatelji našeg zajedničkog Oca.“

Zahvaljujemo svima onima koji su se svojom aktivnošću, čitanjem, pjevanjem i molitvom uključili u molitveni susret kako bi u zajedništvu sa svim ostalim župama molili za sve ovogodišnje krizmanike, njihove roditelje, kumove, bake i djedove.
 

Darko Fiket
župni medijski suradnik Tiskovnog ureda