Zagrebačka nadbiskupija

Zagrebačka nadbiskupija

​Proslava Dana Sveučilišnog odjela za komunikologiju

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održat će se u četvrtak 11. travnja 2024. proslava Dana Sveučilišnog odjela za komunikologiju.

Proslava započinje euharistijskim slavljem u Sveučilišnoj kapeli u 10 sati koje će predvoditi vlč. dr. sc. Mladen Horvat, župnik Župe Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi.

Drugi dio proslave, blagoslov Televizijskog studija i svečani akademski čin održat će se u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta u 11.30 sati.

Tom prigodom uz pozdravne govora rektora prof. dr. sc. Željka Tanjića i pročelnika Sveučilišnog odjela za komunikologiju prof. dr. sc. Danijela Labaša studenti će pripremiti prigodni program te će im biti predana odjelna priznanja za najbolji akademski uspjeh ostvaren u akademskoj godini 2022./2023., za najbolji diplomski rad te za izniman izvannastavni angažman.

Tijekom akademskog čina bit će predane zahvalnice zaslužnim tvrtkama i pojedincima, kao i Župi Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi koja je duhovno i materijalno poduprla opremanje i realizaciju projekta televizijskog i radijskog studija.