HR

Aktualnosti

Objavljeno: 08.07.2015.

Pripremni susret za animatorsko ljeto



    Pred nama je dugo toplo animatorsko ljeto u kojemu će ove godine sudjelovati više od 150 župnih animatora mladih, 15 animatora instruktora, 15 svećenika i 12 bogoslova. Prva skupina put Maloga Lošinja kreće u ponedjeljk, 13. srpnja, a svaka će grupa u Domu sv. Martina boraviti tjedan dana. Ovogodišnje animatorsko geslo vraća se na temelje animatorstva postavljajući pred mlade pitanje: "Tko je animator?"

    Sve sudionike animatorskog ljeta pozivamo na, za njih obavezan, pripremni susret koji će se održati u srijedu, 8. srpnja u 19.00 sati u prostorijama Ureda za pastoral mladih (Branjugova 1). Na tom će susretu sudionici upoznati svoje animatore, a njihov povjerenik vlč. Ivica Budinšćak "opskrbit" će ih svim potrebnim informacijama o njihovu boravku u Domu sv. Martina.

    Molimo mlade sudionike da se prije ovoga sastanka jave svojim župnicima jer na tome susretu moraju uplatiti troškove boravka u Domu sv. Martina u iznosu od 900 kuna koje snosi župa. Troškove puta u iznosu od 350 kuna koje mladi pokrivaju sami, sudionici će platiti svojim animatorima u autobusu na putu prema Malom Lošinju.
    Autor: Pastoral mladih 
Ispišite stranicu: