HR

Aktualnosti

Objavljeno: 26.08.2014.

Započele prijave za katoličke sportske lige



Odjel za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije započeo je s prijavama za nadolazeću sezonu u kojoj ćete se ponovno moći natjecati u futsalu, odbojci, košarci i stolnom tenisu. Ove godine uvodi se i jedna novina - katolička šahovska liga. Početak svih liga planiran je u rujnu i listopadu, dok će sveta misa za početak sezone biti u sklopu Hodočašća mladih Zagrebačke nadbiskupije na Mariju Bistricu, i to u subotu, 13. rujna u kapelici na Vinskom Vrhu.

Nakon prošle sezone u kojoj smo mogli pratiti jaku natjecateljsku konkurenciju u svim sportovima, ove je godine cilj katoličkih sportskih liga povećati broj ekipa, odnosno župa s područja Zagrebačke nadbiskupije koje nastupaju u našim sportskim ligama. Sve lige imaju odlične uvjete održavanja te stručno vodstvo i djelatnike (suce) koji se trude cjelokupno natjecanje držati na visokom sportskom i moralnom nivou.

Kroz natjecanje za mlade u sklopu Katoličke malonogometne lige, koja je najstarija liga u gradu Zagrebu s tradicijom dužom od 15 godina, u konkurenciji krizmanika i prvopričesnika, odgojili smo mnoge generacije danas uspješnih ljudi koji se uvijek iznova subotom vraćaju u Kušlanovu kako bi nastupili za svoje župe i u seniorskom dijelu natjecanja. To je draž katoličkih sportskih liga - sport koji okuplja mlade i na jedan drugačiji način, kroz toleranciju, poštivanje protivnika, ali i uvijek jakim motivom za pobjedu, stvaramo zajedištvo koje je neraskidivo. Ako želite biti dio tog zajedništva, odaberite sport koji vam najviše odgovara i prijavite se! Također, sve obavijesti i informacije možete pratiti na mrežnoj stranici www.pastoralsportasa.hr i na facebook stranici Pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije.



Katolička malonogometna liga
(seniori)
    - početak natjecanja: 20. rujna
    - prijave do 13. rujna na e-mail: kmnl.zagreb@gmail.com
    * detaljnije informacije o prijavama za KMNL pročitajte ovdje

Katolička malonogometna liga (krizmanici i prvopričesnici)
    - početak natjecanja: krajem listopada
    - prijave do 15. listopada na e-mail: kmnl.zagreb1@gmail.com (naznačiti u predmetu e-maila kategoriju: "krizmanici" ili "prvopričesnici")
   
Katolička odbojkaška liga (ženska i  mješovita)
    - početak natjecanja: u listopadu
    - prijave do 19. rujna na e-mail: kol.blim@gmail.com

Katolička stolnoteniska liga
    - početak natjecanja: u listopadu
    - prijave na e-mail: kstl.zagreb@gmail.com

Katolička košarkaška liga
    - početak natjecanja: 6. rujna
    - prijave do 3. rujna na e-mail: kkl.zagreb@gmail.com

Katolička šahovska liga
 
   - početak natjecanja: u studenome
    - prijave do kraja listopada osobno povjereniku za sport Marijanu Spehnjaku ili putem e-maila: mspehnjak@yahoo.com

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije
 
Ispišite stranicu: