Božićna košarica u Župi sv. Tri kralja –Karlovac

9.12.2015.Iako nam se ponekad čini da ovaj svijet ide skroz u krivom smjeru i da svi samo trče za novcem i da nema više brižnih ljudi, u silnom mnoštvu takvih, uvijek se pronađu one osobe koje nas iznova podsjete da postoje dobri ljudi.

Oni ljudi koji nesebično troše svoje vrijeme i materijalna sredstva kako bi pomogli onim najpotrebnijima, možda od društva i zaboravljenima te im pružili ruku, osmijeh, malo svog vremena, ljubavi, ulili im nadu u bolje sutra, a ujedno im donirali hranu, materijalne i sve druge potrebite stvari.
 
Jedni od njih su i članovi udruga Rotary klub i Rotaract klub iz Karlovca. U ovo predbožićno vrijeme odlučili su se za jednu humanitarnu akciju „Božićna košarica“. Akciju koju provode u suradnji s Kauflandom i Caritasom grada Karlovca.

Drago nam je što su isti odabrali upravo naš župni Caritas, Župe sv. Tri kralja – Karlovac, Banija za suradnju i dana 8. prosinca donirali pakete pune prehrambenih proizvoda, slatkiše za najmlađe i pakete s higijenskim potrepštinama, a sve to kako bi se darovale obitelji slabijeg imovinskog statusa.

U ime svih naših korisnika župnog Caritasa najiskrenije se zahvaljujemo Rotary klubu i Rotaract klubu i njihovim predstavnicima gđi Blanki Žaja i gdin.Damiru Furdeku na donaciji i što su nam na taj način pomogli da u ovom blagdanskom ozračju možemo darovati naše najpotrebitije župljane.


Mirjana Kresojević
župna medijska suradnica Tiskovnog ureda
 

Za svećenike

Kontakt

Zagrebačka nadbiskupija
Tiskovni ured

Kaptol 31, 10 000 Zagreb
Tel/ fax: 01/4894 878
Mob: 099/ 4894 878
tiskovni@zg-nadbiskupija.hr