HR

Aktualnosti

Objavljeno: 22.12.2014.

Dar tvrtke TISAK korisnicima Kuće bl. Alojzija Stepinca



U petak 19. prosinca, Kuća bl. Alojzija Stepinca u Brezovici dobila je novčanu donaciju tvrtke »TISAK« u iznosu od 10.000,00 kuna, koju su uručili vodeći ljudi ove tvrtke predvođeni predsjednikom Uprave gospodinom Draženom Kocijanom.

Osim novčane donacije, predstavnici TISKA donijeli su Caritasovim štićenicima i puno lijepih, zanimljivih, edukativnih ali i slatkih darova.
 
Darovatelji su primopredaju učinili još veselijom dovevši u goste klaunove-doktore, doktoricu Milosrdić i doktora Keza, koji su svojim umjetničkim vještinama zadivili, a nespretnostima od srca nasmijali, korisnike Kuće. 
 
Vrijednu novčanu donaciju u ime Caritasa Zagrebačke nadbiskupije primila je ravnateljica s. Jelena Lončar, a s načinom skrbi za korisnike goste je pobliže upoznao voditelj Kuće Zoran Kljaić. Zahvaljujući za donaciju s. Jelena je izrazila radost zbog osobnog posjeta darovatelja, koji na taj način donekle mogu osjetiti svakodnevni život kuće koja skrbi za stotinjak djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem.

Stjepan Moškatelo
Ispišite stranicu: