HR

Aktualnosti

Objavljeno: 08.01.2024.

Nadbiskup Dražen Kutleša posjetio Laudato televiziju

Zagrebački nadbiskup mons. Dražen Kutleša, u pratnji osobnog tajnika vlč. Andrije Miličevića, posjetio je Laudato televiziju. Bila je to prilika za srdačno druženje s djelatnicima LTV-a, na čelu s direktoricom Ksenijom Abramović. Nadbiskup je tom prilikom upoznat s cjelokupnim djelovanjem televizije, a svakom djelatniku darovao je prigodnu krunicu s likom bl. Alojzija Stepinca i medaljicom sv. Benedikta. Također, Laudatu je darovao Sveto pismo uz prigodnu poruku.


 
U kapelici sv. Ivana Pavla II., u prostorijama LTV-a, nadbiskup Kutleša zadržao se u kratkoj molitvi, nakon čega je udijelio blagoslov svima prisutnima. Na kraju svoga posjeta izrazio je radost i zahvalnost zbog mogućnosti dolaska na Laudato TV, istaknuvši važnost postojanja televizije koja promiče kršćanske i obiteljske vrijednosti u današnjem svijetu.

''Drago mi je što sam došao ovamo, susreo se s djelatnicima Laudata i vidio prostor u kojemu radite. Vrlo je važno što širite katolički nauk i vjernicima prenosite onu objektivnu istinu, kako bi znali što se događa u Crkvi i svijetu. Živimo u svijetu koji često širi neistinite ili poluistinite vijesti, stoga je postojanje Laudato televizije od iznimne važnosti'', istaknuo je nadbiskup Kutleša.



U ime Laudato televizije svoju zahvalnost iskazala je i direktorica Ksenija Abramović.

Laudato TV

Ispišite stranicu: