HR

Aktualnosti

Objavljeno: 31.10.2022.

Holywin u Karlovcu



Nacionalno svetište svetog Josipa i Karlovački dekanat organiziraju više aktivnosti uoči svetkovine Svih svetih.

U ponedjeljak 31. listopada Malonogometni turnir krizmanika Karlovačkog dekanata održat će se u športskoj dvorani Osnove škole Dubovac s početkom u 8.45 sati. Molitvu prije turnira u zajedništvu sa svećenicima Karlovačkog dekanata, 10 nogometnih momčadi krizmanika, te s prof. Irmelinom Sabljić, ravnateljicom OŠ Dubovac, predvodit će preč. Dražen Karačić, karlovački dekan, nakon koje će započeti malonogometni turnir karlovačkih krizmanika.

U Nacionalnom svetištu svetog Josipa istog dana u 18.30 sati svečano misno slavlje predvodit će vlč. Ivan Braovac, upravitelj župe Pohoda BDM u Mahičnu, u koncelebraciji s karlovačkim svećenicima. Za vrijeme listopadske pobožnosti prije misnog slavlja svećenici će biti na raspolaganju za sakrament pomirenja. Pri kraju misnog slavlja karlovački dekan Karačić proglasit će pobjednike krizmaničkog malonogometnog turnira te uručiti priznanja najboljem igraču, golmanu i strijelcu.

Slijedi predstava "Bog u metrou", nadahnuta istoimenom knjigom Gilberta Le Mouëla, za koju je tekst napisala Dora Kučan, a predstavu postavile Tara Kranjčević, Tereza Pavlina i Lucija Crnić, u Velikoj dvorani Nacionalnog svetišta svetog Josipa u izvedbi članova ZAMAK-a.

Članovi obiteljske zajednice Dubovačke župe gostima će nakon predstave poslužiti prigodnu okrepu.
Ispišite stranicu: