HR

Aktualnosti

Objavljeno: 26.12.2019.

Božić u Ciboni 2019.



Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i okestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

Na 31. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupit  će gotovo 1.000 izvođača, a božićne pjesme izvodit će – Ivan Šimatović, Magdalena Bačanek, Pamela Ramljak, Lucija Stipanović,  Ivan Rašić, Pero Galić, Ivan Zak, Boris Novković, Roko Blažević, Danijela Pintarić, Igor Delač, Sandra Bagarić i Marija Kuhar Šoša.

Na ovogodišnjem koncertu, koji počinje u 20 sati nastupit će, i Mješoviti pjevački zbor Roženice iz Pazina, Pjevačko društvo Sv. Josip iz Osijeka, Mješoviti pjevački zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu Capella Juris  Zvjezdice i brojni dječji zborovi te KUD-ovi. Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.



Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović. Cijena ulaznica na dan koncerta bit će 40 i 60 kuna.
Ispišite stranicu: